Üdvözöljük a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány nagykövetes adománygyűjtő kampányainak oldalán, melyet szervezetünk kurátorai és munkatársai hoztak létre 2021-ben, amikor alapítványunk 10 éves volt !Magyarország első közösségi alapítványaként és híd szervezetként főleg támogatásosztással segítjük a IX. kerület életének fejlődését. Míg 2021 - ben saját működésünk támogatására gyűjtöttünk, 2022 őszétől megnyitjuk a felületet más kerületi nagykövetes kampányok előtt is.

Bencsik Márta

Éppen egy éve csatlakoztam az alapító felkérésére kurátorként a Ferencvárosi Közösségi Alapítványhoz, amit nagyon elhivatott civilek közösségének tartok. Korábban már több adománygyűjtő FKA rendezvényen vettem részt, és a kezdetektől közreműködöm az FKA keretei között 2019-ben létrejött Rádió 9 projektben. Az FKA egyik küldetése, hogy elsősorban ferencvárosi szervezeteknek gyűjt adományt kilencedik kerületi vállalkozásokat, magánszemélyeket mozgósítva. Számomra fontos a lokalitás, de legalább ennyire hangsúlyos a kiállás a szolidaritás, az egymás megbecsülése, a különbözőségekben is a közösséget kereső ideák mint értékek mellett, ami az FKA mindennapjaiban nem csak elképzelés, hanem következetes tevékenység is.  

Nagyon büszke vagyok arra, hogy kurátorként közreműködtem abban, hogy tavaly a koronavírus járvány berobbanása idején az FKA az elsők között támogatta a nehéz helyzetben élőket, hogy segítséget nyújtott például olyan civil szervezeteknek, amely az idősek elmagányosodásának megakadályozása érdekében tevékenykedik, vagy amely gyerekek számára nyújt fejlesztő programokat, vagy éppen kisgyermekes anyáknak képzési lehetőséget, családoknak szabadidős tevékenységet szervez. Segítségünkkel valósulhatott meg egy magyar népzenei alapokra épülő gyerek CD, és lett igazi színházi tere a sérült és ép színészekkel működő színháznak. Egy fotóművész alkotásain keresztül azt is megmutattuk, hogy milyen az élet nálunk a kilencben. Ahhoz, hogy ezt a sokszínű adományosztó tevékenységet az idén is méltón tudjuk folytatni, szükség van minden barátra, ismerősre és adni kész jó emberre, akik megtisztelnek azzal, hogy a január 12-i születésnapomon indított adománygyűjtésemre a Támogatom gomb megnyomásával válaszol, és adakozik az idén 10 éves Ferencvárosi Közösségi Alapítvány számára.

Cél / Goal
100000 HUF
Befolyt összeg / Donations
129980 HUF
Hátralévő napok / Remaining days
0

TÁMOGATÓINK

 • Németh Zsófia 4000 HUF
  Boldog szülinapot és további sok jó akciót! :)
 • Pádár Gergely 5000 HUF
 • Scsaurszki Tamás 5555 HUF
  Annyira jó, hogy csatlakoztál az FKA-hoz! Mindenből ötös! Boldog szülinapot mindkettőtöknek!
 • Gedeon Andor 5000 HUF
  Boldog szülinapot!!

 • Sarkadi Péter 4567 HUF
  Családi adomány, mely a kerületben marad :)


 • Tóth Gabriella

 • Benedek Gabriella 2021 HUF
  Márti és FKA: egy szuper kombináció! nagyon okos és jó embernek látlak, örülök, hogy közénk jöttél! Isten éltessen! Ps: szeretem a rádió9-et is
 • Borbás Gabriella 15000 HUF
  Ha nincs az FKA, nem ismerem meg Mártát. Ha nem ismerem meg Mártát, akkor semmit sem tudnék a rádiózás rejtelmeiről. Ha nem ismernélek, akkor ki lenne a helyi külső szem, aki mindig azonnal elolvassa az anyagaimat, javítgat és tanácsot (na meg címet) ad. És most már a teljes Sarkadi famíliát hadrendbe állítva még csemetém versmondó produkcióját is véleményezi. Boldog születésnapot Márta!
 • Miklusicsák Aliz 3500 HUF
  Drága Márti! Boldog születésnapot! Örülök, hogy csatlakoztál az hozzánk.
 • Sándor Kata 5830 HUF
  Drága Mártikám! Isten éltessen sokáig! Szuper dolgokat csináltál mindig, szerencsémre néhányat velem. :) Nagy boldogság, hogy 30 éve a barátomnak tudhatlak! ÜNNEPLÉS!

 • Szia Márti! Isten éltessen sokáig, sok boldogságot! Remek ötlet ez az adakozás :-) .Puszilom Pétert is.

 • Balázs-Piri Kata
 • Nemesné Singer Edina 10508 HUF
  Nagyon boldog szülinapot, Márti! Egye fene, küldök némi adományt minden tisztelettel, és sok szeretettel, kedves kolleganő. (Mondjuk, ezhogyan?, defurcsa...az még mindig nem fér a fejembe, hogy lehetek ott veletek *egy* rádióban. _:-)
 • Fenyvesi Péter 5000 HUF
  Kedves Márta, sok sok Boldog Szülinapot kívánok neked és nagyon örülök hogy együtt dolgozhatunk az FKA-ban.
 • Velenczei Ágnes 2500 HUF
  Boldog közös szülinapot kívánok neked Márti! Bár a sűrű közös munkában elkerültük egymást, de nagyon élvezem és örülök a Rádió9-es anyagaidnak! Jó egészséget és sok örömet és erőt kívánok a további munkádhoz!
 • Barna Era 4499 HUF
  Nagyon örülök, hogy több mint 20 év "kerülgetés" után végre együtt dolgozunk! Az adományból a 44 a kiegyensúlyozottan, stabilan mindig jót, a 99 a közös terepünket jelenti, amúgy meg hogyan is másként egy ikres anyukánál, ugye ;) Isten éltessen sokáig, Márti!